Адміністрація сайту vitar-n.com.ua піклується про безпеку відвідувачів нашого ресурсу. З метою забезпечення конфіденційності та захисту Ваших персональних даних створена та розміщена для ознайомлення ця Політика конфіденційності (Privacy Policy). Правила Політики конфіденційності, вказані нижче, починають діяти автоматично після того, як Ви зайшли на наш сайт. Вони діють на всіх сторінках сайту vitar-n.com.ua. Дані, які Ви надали нашому сайту, будуть використовуватися лише згідно з правилами Політики конфіденційності та нормами чинного українського та міжнародного законодавства. 

Політика конфіденційності діє згідно з Законом України “Про захист персональних даних”. Ознайомитися з цим Законом більш детально можна за посиланням

Мета Політика конфіденційності — повідомити, яку інформацію наш сайт може отримувати від Вас, встановити законні обмеження на нерозповсюдження такої інформації будь-яким (паперовим, електронним, звуковим) способом.

Звертаємо Вашу увагу, що ця Політика конфіденційності поширюється лише на сайт vitar-n.com.ua (усі його сторінки). Вона не поширюється на будь-які інші веб-ресурси третіх осіб та їхні сторінки. Також Політика конфіденційності не діє для інших ресурсів, на яких згадується наш сайт чи його сторінки.

Перш ніж використовувати наш сайт, рекомендуємо ретельно ознайомитися з викладеною нижче Політикою конфіденційності. 

1. Визначення та скорочення

1.1. Відвідувач – відвідувач будь-якої сторінки сайту vitar-n.com.ua.

1.2. Політика конфіденційності – Політика конфіденційності та захисту персональних даних, яка діє на сайті vitar-n.com.ua та всіх його сторінках.

1.3. Адміністрація сайту – адміністрація vitar-n.com.ua

1.4. Сайт – vitar-n.com.ua

2. Загальні положення

2.1. Ця Політика конфіденційності визначає правила конфіденційності та захисту даних Відвідувача тільки для сайту vitar-n.com.ua. Політика конфіденційності не дійсна для інтернет-ресурсів третіх осіб, які посилаються на наш сайт, або на які посилаємося ми.

2.2. Чинною Політикою конфіденційності заборонено доступ до інформації Відвідувача третіми особами.

2.3. Після того, як Відвідувач зайшов на сайт, він має погодитися з Політикою Конфіденційності або, у випадку незгоди, покинути сайт. 

2.4. Адміністрація сайту залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності час від часу, інформуючи про це відвідувачів.

3. Збір та обробка персональних даних Відвідувача

3.1. Персональними даними Відвідувача вважаються: прізвище, ім’я та інша інформація, яка передається сайту та обробляються Адміністрацією сайту за згодою Відвідувача.

3.2. Збір та обробка персональних даних використовуються для підвищення якості надання послуг, описаних на Сайті.

3.3. Обробка персональних даних відповідає принципам законності цілей збору інформації та послуг Сайту.

4. Права Відвідувача

4.1. Відвідувач має право вказати персональні дані про себе, які необхідні для поліпшення якості обслуговування.

4.2. Відвідувач, який не хоче передавати особисті дані телефоном може відвідати наш центр особисто.

4.3. Відвідувач має право звертатися з проханням про зміну, уточнення, видалення інформації про нього.

5. Обов’язки Адміністрації сайту

5.1. Адміністрації сайту має право використовувати персональні дані Відвідувача тільки в межах даної Політики конфіденційності.

5.2. На прохання Відвідувача невідкладно внести зміни – змінити, уточнити, видалити інформацію про Відвідувача, який бажає таких змін щодо своєї особистої інформації.

5.3. Не використовувати отримані дані Відвідувача незаконно. В тому числі поширювати, продавати, публікувати. 

6. Захист персональних даних Відвідувача

6.1. Адміністрація сайту вживає всіх технічних, організаційних та інших заходів для захисту персональних даних Відвідувача.

6.2. Персональна інформація захищена від неправомірного доступу до неї (копіювання, продаж, незаконне поширення та інші). 

7. Відмова від відповідальності

7.1. Політика конфіденційності розповсюджується лише на сторінки сайту vitar-n.com.ua та не застосовується щодо інших інтернет-ресурсів. 

8. Заключні положення

8.1. Ця Політика конфіденційності визначає використання та захист персональних даних Відвідувача, взаємодію Адміністрації сайту і Відвідувача.

8.2. Питання, які не зазначені в цій Політиці конфіденційності, вирішуються в межах чинного законодавства України.

У разі наявності питань щодо Політики конфіденційності, звертайтеся за телефоном у Львові: 

+38 (094) 993-24-55

Адреса медичного центру “Вітар Н”: 

м. Львів, вул. Гашека, 18А

м.Львів, проспект Червоної Калини ,109